Ture, voiaj

TÚRÁK, UTAZÁSOK, KALANDOK

Vendégeink részt vehetnek hegyi túrákon, szervezett autós kirándulásokon.
Ezek előre egyeztetés alapján történnek.
Az utazások, túrák 1 naposak, reggeli, vagy kora reggeli indulással.
Estére a vendég visszaérkezik a panzióba.
Erőnléttől és kedvtől függően, színes palettáról válogathat.

ZERGE TÓ - FOGARASI HAVASOK

A Zerge-tóhoz való túra közben megtekintheti a híres Transzfogarasi utat is valamint a Balea tavat. Innen tovább kapaszkodunk a Zerge-tó partjára valamint akár 2-3, hegycsúccsal a tarsolyában tér vissza a panzióba. Ezek Románia legmagasabb hegycsúcsai közé tartoznak, mind 2400 méter felettiek.

MADARASI HARGITA ÉS VÍZESÉS

Kirándulást tehetünk egy könnyed túra formájában a Madarasi Hargita csúcsára és megnézhetjük a rejtettebb Szökő vízesést, vagy más megnevezéssel a vízesést a Szökő patakon.

ISTENSZÉKE

Az 1381 méter magas hegycsúcs, Isten széke, amely a Kelemen-havasok délnyugati részén található s amelyről Wass Albert megannyi regényében ír. Innen szórták szét az író hamvainak egy részét.

Exta szolgáltatásként lehetőség van a kirándulását, túrázását megfilmesíteni. Végigfotózzuk és filmezzük, készül egy professzionális kalandfilm kirándulásából.

ZERGE PÁRKÁNY, BUCSECS HEGYSÉG

Egy kissé megerőltetőbb, adrenalintelíbb túra a Bucsecs-hegység lélegzetelállító szépségű légpárkányán. Lentről, képről nehezen járhatónak tűnik, de ez csak optikai csalódás. A valóságban veszélytelen, de tériszonyos embernek nem ajánlott.

LESPEZI CSÚCS, FOGARASI-HAVASOK

Átautózunk a híres Transzfogarasi úton, átmegyünk az alagúton, miközben a roppant vad és tiszteletet követelő hegygerincekben, vízesésben gyönyörködünk, majd megmásszuk Románia egyik legmagasabb hegycsúcsát, a 2517 méter magas Lespezit. A kilátás döbbenetes szépsége nem marad el.

EGYESKŐ, HAGYMÁS-HEGYSÉG

A méltán híres Egyeskő is kiváló célpont lehet egy kiadós, de nem megerőltető túrára

Kalandosabb kedvű vendégeink sem szendvednek hiányt

CSUKÁS, A KOBOLDOK BIRODALMA

A megdöbbentő sziklaalakzatok világába, a koboldok, tündék és manók birodalmába kalauzoljuk el vendégeinket, ahol mindenki fantáziája beindul a sziklákot látván. Ki ezt, ki azt vél felfedezni egy-egy formában.

VÖRÖSHEGY VAGY PIROSKA HAVAS

A Csukás szomszédságában fekvő hegység meghökkentő alakú sziklákban nem annyira gazdag, mint testvére, de neki saját és eltérő szépsége van, amit kár lenne nem látni.

KÉRDÉSE VAN A HEGYI TÚRÁKKAL KAPCSOLATBAN?

Írjon a gyors levélküldővel azonnali üzenetet, rövidesen válaszolunk.

Bármilyen kérdése van

Bármilyen kérdés fogalmazódik meg, egyeztetés érdekében írjon levelet és felvesszük Önnel a kapcsolatot.