Főoldal

4 SEASONS HOUSE - ZETEVÁRALJA

A 4 Seasons House minden évszak minden napján várja vendégeit a vászonra festhető csodálatos zeteváraljai tájban. A panzió 4 szobával rendelkezik, az évszakok megnevezéseivel.

Isten hozta a 4 Seasons House agróturisztikai panzió honlapjára

Panziónk a Madarasi Hargitára vezető út mentén helyezkedik, szinte a hegy lábánál. Tőlünk 25 km, 15 perc autózásnyira van a sokak által látogatott festői hely. Zeteváralján, közel Ivó völgyéhez talál meg bennünket, annyira közel, hogy néhányan úgy tudják panziónk ivóban van. Székelyudvarhelytől csupán 20 km a távolság, Csíkszeredától 60 km. Honlapunkon bemutatjuk szolgáltatásaink, az épületet, a környék lehetőségeit. Várjuk szeretettel.

VIDEÓ TÚRA

Nézze meg rövid filmünket a panzió helyszínéről, fekvéséről, a tájat, amivel fogadjuk, Full HD vagy akár 4K minőségben.

SZOBÁINK

Válassza ki az Ön szívéhez legközelebb álló évszaknak megfelelő szobát és foglaljon szállást

TELJES HÁZ BÉRLÉS

Vendégeinknek lehetősége van a teljes ház bérlésére is. Akár privát társaságnak, akár konferenciát szerveznek, vagy szűkebb körű születésnapi party, keresztelő legyen tervbe véve.

KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSOK

Kérésére masszőrt hívunk a házhoz, aki ellazítja megfáradt izmait. Ezen szolgáltatások külön árral működnek.

KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSOK

Előfordulhat, hogy egy esemény következtében száll meg panziónkban és kozmetikusra lesz szüksége. Ezen szolgáltatások külön árral működnek.

FEDEZZE FEL KÖRNYÉKÜNKET

Erdély rengeteg látnivalót és kalandot rejteget magában. Lehetőség nyílik panziónk 150 km-es környékén ezekből a mesebeli csodákból merítkezni, hogy emlékezetesebbé tegye kikapcsolódását, pihenését, üdülését. Külön kérésre szervezünk kirándulásokat nevezetes helyszínekre idegenvezetővel, hegyi túrákat vállalkozóbb kedvű vendégeinknek túravezetővel. Nézze meg kínálatunkat, kérje katalógusunkat. Extra szolgáltatásként kalandjai filmezését/fotózását is igényelheti.

Kényelmes, hangulatos szállást biztosító panzió. Ideális helyszín kikapcsolódásra, pihenésre, kalandozásra a tágas nappalinak, a jól felszerelt filegóriának és a személyzet előzékenységének köszönhetően. A ház modern, letisztult stílusú, hatalmas üvegajtókkal, jól átgondolt, izléses berendezéssel. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki ígényes felüdülésre vágyik.
Bálint Hunor

Nálunk beválthatja vakációs jegyeit!
“Voucher de vacanță” beváltása a 4 Évszak Panzióban

Jelen vagyunk a következő szállásfoglaló platformokon is